Temperatura rece din timpul iernii este la fel de daunatoare pentru par ca si razele de soare din timpul verii. In ultimile luni parul nostru a avut multe de indurat: ger, vant, caciuli, deshidratarea intensa…si lista poate continua…

Raspunzatoare de un aspect sanatos al parului este cuticula formata din mai multe invelisuri care in mod normal sunt alaturate si fac ca parul sa fie uniform, matasos, stralucitor si usor de pieptanat.

 Pentru un rezultat cat mai bun trebuie sa avem un echilibru perfect intre structura firului de par care ne va da rezistenta, hidratarea parului care ne va da  flexibilitate si cuticula care are un rol protector pentru firul de par, asa cum este pielea pentru corpul nostru.

Un sampon si o masca de par vor face mereu acelasi lucru, ne vor oferi efectul cosmetic dorit, doar atat timp cat vom folosi acel produs. De cele mai multe ori suntem tentati sa exageram cu privire la starea parului nostru si sa alegem cel mai puternic produs, dar acesta nu va avea intotdeauna un rezultat bun pe firul de par. 

Medavita vine cu o solutie inteligenta pentru tratarea firului de par. Atat produsele de ingrijire a parului cat si tratamentele efectuate in salon sunt  bazate pe cele mai noi tehnologii si  vor actiona in functie de caz in toate cele trei straturi ale fibrei capilare, exact acolo unde este nevoie.

Fundamentul filosofiei MEDAVITA: O LUME FARA COMPROMISURI.

1. EFICIENTA TESTATA CLINIC

liniile de tratament si vopseaua-tratament asigura o eficienta curativa exceptionala

2.VOCATIE GALENICA

eficienta produselor este strans legata de combinarea inteleapta a extractelor vegetale pure

3. IMPLICARE SENZORIALA DEPLINA

rezultatele obtinute in urma utilizarii produselor acapareaza toate simturile; 

4. FRUMUSETE AUTENTICA

produsele naturale, cercetarea stiintifica si filosofia noastra sunt destinate gasirii frumusetii pure.

 Energia naturala pe care o exprima un par sanatos este fascinanta. Parul este puternic, luminos, matasos si perfect , iar aceasta perfectiune nu va trece neobservata. In urma tratamentelor, scopul nostru este de a da viata parului!

In acest sens un specialist va poate ajuta cu diagnosticarea problemei dumneavoastra, si cu monitorizarea starii firului de par. Trebuie sa stim exact cand folosim o gama de ingrijire, si cand este momentul sa o schimbam.

Reconstructia firului de par ascunde putina magie. B-refibre reconstruieste, regenereaza cuticula si in acelasi timp .Parul fara fibra, extenuat, subtiat isi recupereaza vigoarea , structura si aspectul compact

Contine:

Beta-caroten  ajuta  reconstructia  si protejeaza parul împotriva daunelor cauzate de procese fiziologice (uscare si imbatranire), agenti chimici si factorii de mediu. Revitalizeaza si hidrateaza profund datorita actiunii sale intense de tratament

Amino Concentre a luat nastere in urma studiului aminoaacizilor care formeaza cheratina, proteina din care este format firul de par. Ei functioneaza ca o balama acolo unde e ceva rupt si trebuie refacut. Este un complex de 3 aminoacizi puri : serina , treonina si carbocisteina, capabili sa patrunda in stratul cel mai profund al firului de par, se depoziteaza in spatiile goale, , reconstruiesc, hranesc si inchid cuticula .

Parul este uscat, greu de descurcat si pocneste usor? Redescopera parul usor  si matasos datorita ritualului hidratant Nutrisubstance . Acesta va hrani in profunzime si vsa sterge urmele lasate de agresiunile chimice si mecanice.

Contine Amino Concentre , dar si alte  de cea mai inalta calitate : unt de Shea, ulei de Jojoba, guma de Guar, Colagen, Alantoina.

 

Lasa un comentariu