Mezoterapia virtuala este o solutie cosmetica nechirurgicala si noninvaziva creata de specialistii in medicina estetica pentru a ajuta la rejuvenarea faciala sau a gatului, decolteului si mainilor.

Mezoterapia virtuala (dermoporatia) este o alternativa moderna a mezoterapiei clasice, o terapie ce nu implica ace, anestezie si perioade de recuperare.

Mezoterapia virtuala reprezinta o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. Aceasta procedura se realizeaza cu ajutorul unui curent electric, aparatul introduce in piele cocktail-uri ce contin vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu acesta sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este vizibil mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, are un aspect mai odihnit, intinerit, iar efectul se mentine pe o perioada mai lunga de timp.

La finalul sedintei de mezoterapie se efectueaza dermocrioforeza, care se bazeaza, practic, pe racirea superficiala a zonei tratate, folosind temperaturi scazute pentru a reduce temperatura tesuturilor. Ceea ce se obtine imediat este o serie de efecte de termo-reglare.

Acest tip de tratament este ideal pentru imbunatatirea vizibila imediat a calitatii si elasticitatii pielii, pentru activarea procesului de reparare si restructurare celulara, piele deteriorata de soare, piele uscata si deshidratata, lipsa de fermitate si elasticitate a pielii, hiperpigmentare, ten tern si obosit, etc.

Rezultate obtinute la nivel facial prin mezoterapie:

 • atenueaza ridurile si liniile de expresie reducand densitatea, adancimea si volumul ridurilor mimice,
 • inchide porii si rezolva multe dintre problemele porilor mariti,
 • efect de netezire imediata a pielii,
 • efect de lifting facial alaturi de efect de fortifiere şi intindere pe termen lung,
 • reda luminozitatea si fermitatea pielii,
 • hidrateaza intensiv pielea si regenereaza in profunzime
 • diminueaza leziunile pigmentare, cuperoza/rozaceea, acneea,
 • recontureaza ovalul facial,
 • atenueaza cearcanele,
 • uniformizeaza tenul,
 • trateaza pungile de sub ochi, textura flasca, gatul si barbia dubla.

Un tratament de mezoterapie faciala este oricand binevenit, completand cu succes curatarea tenului prin microdermabraziune, fara a agresa pielea, insa cu efecte instantanee de hidratare si revigorare a tenului.

Un tratament intensiv facial consta, in general, intr-o serie de 4-6 sedinte, cu o durata de 15 miunte/sedinta. La nivel corporal, seria de tratamente este formata din 8-10 sedinte si dureaza 30 minute/sedinta.

Sedintele de mezoterapie, atat cele faciale cat si cele corporale se efectueaza la o distanta de 4-5 zile intre ele. Un tratament exact va fi stabilit pentru fiecare caz in parte in functie de problema, varsta si evolutie.

The Mesodoctor HC3 Skinshooter – Mezoterapia Virtuala

La D’Hairapy Beauty Bar gasesti mereu momente de relaxare si rasfat, atentie maxima, oameni pasionati si dornici de a darui frumusete de calitate. Motiv pentru care, ti-am adus un nou tratament de infrumusetare! Mezoterapia virtuala (fara ace) reprezinta o alternativa moderna la mezoterapia clasica care utilizeaza injectiile in tratarea afectiunilor specifice.

Lasa un comentariu