Frumusete in stare pura. Good vibes. Relaxare. Rasfat. Prietenie. Boem. Vintage. Impreuna sau separate, fiecare dintre cuvintele pe care le-ai citit mai devreme, „spun” cate ceva despre universul D’Hairapy Beauty Bar. Acest Univers te are pe tine, femeie moderna, in prim plan.

Sustinem viata sociala reala, asa ca am gandit salonul ca un loc in care va puteti bucura de compania unei prietene pe o terasa cu aer vintage si boem. De asemenea, oferim servicii de cea mai buna calitate, punem pret pe calitate, si, nu in ultimul rand, putem la dispozitia tuturor celor care ne trec pragul un meniu de bauturi delicioase.

Denisa Hazaparu, owner D’Hairapy Beauty Bar

D’Hairapy Beauty Bar este, ca sa iti explic mai pe larg, locul in care te poti rasfata, locul in care iti poti gasi acel timp numai pentru tine, locul in care sa intri frumoasa si din care sa iesi… superba :))). Si… ce crezi, locul care te scapa de grija traficului, pentru ca este fix in centrul Bucurestiului. De asemenea, pe langa aceste certitudini, D’Hairapy Beauty Bar are si iti face cateva promisiuni, draga mea!

Organizeaza PENTRU TINE cele mai tari PETRECERI…

… si cand spun petreceri ma refer la: petrecerea burlacitelor, petrecere aniversara, baby shower, onomastica, teambuilding de o zi si orice fel de party care-ti trece prin cap. Generic, noi l-am numit, Pamper Party, si este conceptul de care ne ocupam 100% pentru tine si prietenele tale. Il putem organiza fie la salon, fie la tine acasa si iti punem la dispozitie o zi de rasfat cu tratamente pentru par si piele, vopsit sau coafat, mani-pedi, make-up, tratamente faciale, plus un bufet delicios, candy bar si prosecco cat cuprinde! 🙂 Auuuu… sa nu uit sa-ti spun ca, la final, avem grija care amicele tale sa nu plece cu mana goala, pregatim cadouri dragute pentru ele.

Ii organizeaza pe DOMNII din viata voastra. Da-i ideea asta!

Sa nu-mi spui ca tie nu ti se intampla sa te intrebe unul dintre domnii din viata ta – jumatate/parinte/amic/var etc: „Draga mea, ce vrei sa-ti iau de ziua ta?”. Ei bine, de acum, spune-i ca cel mai potrivit cadou pentru orice femeie este „Wife/Woman Day Care”, concept D’Hairapy Beauty Bar. Acesta este, asadar, cadoul perfect penru orice femeie care se respecta si, de asemenea, este cadoul pe care orice femeie l-ar iubi din prima. De ce? Pentru ca o zi de rasfat la D’Hairapy Beauty Bar o va face sa se simta frumoasa si rasfatata. Interesant este ca acest pachet, care costa 120 de lei/ora, este flexibil. Adica doamna sau domnisoara isi poate alege serviciile de care sa se bucure.

Hai ca ai o sumedenie de motive pentru care sa ne treci pragul. Suntem in Centrul Bucurestiul, adresa exacta este: Str. Vasile Conta 18, Sector 2, Bucuresti. Mai multe detalii: pe www.dhairapy.ro, www.facebook.com/dhairapybeautybar si www.instagram.com/dhairapy_beautybar.

Lasa un comentariu