Despre mine

Hairstylist si Master Colorist,  cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, fondatorul salonului D’Hairapy Beauty Bar si al Academiei de frumusete D’Hairapy Education.

Am inceput cariera in domeniu din pasiune pentru frumusete si culori. Totul a inceput ca o simpla joaca pe parul unor prietene, dar in scurt timp s-a transformat intr-o cariera de succes. La 15 ani am participat la primul curs in acest domeniu si din acel moment am stiut ca asta voi face toata viata. Am parcurs timid cursurile din cadrul studioului Wella din Bucuresti,  urmate de o multitudine de cursuri de specializare in colorarea parului ,Master Colorist, Color Correction, Master Chemical Degree, Tricologie, tunsoare si coafura in cadrul unor academii din Londra , Dublin, sau cadrul unor companii producatoare de vopsea din Italia precum Medavita, Framesi, Pettenon Cosmetics , Kemon, Daviness , Alfaparf.

Am pus bazele salonului D’Hairapy Beauty Bar in 2014 , iar dupa aproape 6 ani de succes si mii de cliente multumite, am decis sa deschid Academia  de frumusete D’Hairapy Education din dorinta de a-mi impartasi cunostiintele eficient, corect si cu cei care isi doresc cu adevarat meseria de hairstylist si colorist.

In postura de proprietar de salon , dar si stilist care lucreaza in spatele scaunului de coafor, zambetul de multumire al clientului care paraseste salonul este nepretuit.

Imi plac culorile pline de viata, luminoase, vibrante, care nu vor avea rezistenta decat pe un par SANATOS, asa ca motto-ul meu este:

In spatele culorii nu este magie, ci doar educatie.